Kursusbeskrivelse

Proceskonsulent kurset er til dig, der vil være bindeled mellem forretning og RPA-udviklerne. Du lærer, hvordan RPA-processer identificeres, kortlægges og dokumenteres, således udvikleren kan automatisere processen.

Struktur

Kurset varer 2 dage og består af 9 specialudviklede øvelser. Øvelserne er individuelle og gruppebaserede, og underviser sætter læringerne i perspektiv til kursisternes baggrund. Vi bygger også en række robotter for at få indblik i udviklerens hverdag.

Hvorfor Nordic RPA?

Vi er førende indenfor RPA og har dyb erfaring fra mange projekter, både nye projekter hvor man skal i gang med RPA, og projekter hvor RPA-initiativet skal udbygges/skaleres.

  • Vi har dyb indsigt i, hvilke processer i værdikæden, som med fordel kan automatiseres.
  • Vi arbejder med en veldefineret praksis i forbindelse med udrulning af robotter.
  • Vi har fokus på governance og 'god praksis', først og fremmest ved at tilføre viden og komponenter, der sikrer stabil og optimal drift af dine robotter.
Udbytte

Efter fuldendt kursus kan du afsøge organisationen for potentielle RPA processer, opsætte business casen og udarbejde grundige proces beskrivelser, som kan anvendes i forbindelse med udvikling. Du vil have udviklet diverse robotter og har materiale til at opstille et RPA Center of Excellence i din virksomhed.

Deltagerprofil

Der er ingen krav for udviklingserfaring. Typiske deltagere kommer fra økonomi, logistik, administration m.m. Kurset er også oplagt til ledere. Det er en fordel at have kendskab til processer og forretning, men ikke et krav.

Pris

Prisen er 10.995,- eksklusiv moms. Du modtager alt kursusmateriale og får mad og kaffe på kursusdagene. Der medfølger også diplom efter deltagelse.

Lokation

Kurset afholdes i Århus og København.
Alternativt kan kurset holdes hos jer eller online.

Diplom

Du modtager diplom efter færdiggjort kursus, der bekræfter dine nye kompetencer som RPA proceskonsulent, gennemført hos NORDIC RPA.

Kursus

Der kan være særlig stor værdi i at efteruddanne et hold eller en afdeling i din virksomhed. Hos NORDIC RPA kan vi skræddersy kursusforløb efter jeres behov, når I vil sende flere i virksomheden på kursus – uanset om I søger 4 nye udviklere eller 100 nye proceskonsulenter. 

Mange af kursernes øvelser kan tilpasses jeres virksomhedsbehov, så kontakt os for en pakkeløsning.

Krav til PC

Under kurset bruges der Excel, Chrome og UiPath Studio Community Edition, der kan downloades gratis her

Nordic RPA har mulighed for at stille undervisnings-PC til rådighed, der har alle kursusprogrammer installeret. Servicen er gratis – blot du giver os besked inden kursusstart.

Erfaring

Nordic RPA har erfaring med undervisning i RPA hos flere danske organisationer, fx Aalborg Universitet og Københavns Kommune – læs mere her.

Sprog

Kurset holdes som udgangspunkt på dansk, men kan også tages på engelsk.

Få RPA funderet i virksomheden

Tilmeld dig Proceskonsulent her

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Nordic RPA til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.