Automatiser og digitaliser dine forretningsprocesser

Automatisering af arbejdsgange kan øge profitabiliteten og være med til at skabe vækst i din virksomhed. Fordelene ved at implementere RPA er mange.

Virtuel medarbejder 24/7

Kvalitet og produktivitet

Lavere omkostninger

Mulighed for at skalere

Tid til værdiskabende opgaver

Tænk stort, start småt og skalér hurtigt

Tænk stort

VÆR VISIONÆR OG SE DET SOM ET ORGANISATORISK PROJEKT

RPA er ikke bare en enkelt IT-løsning, det er et organisatorisk projekt, som skal forankres i topledelsen. På den måde får i tænkt optimering af processerne på tværs af hele værdikæden. Forbered også virksomheden på, at der på sigt vil blive implementeret mere intelligente robotter (Machine Learning og AI), der er et naturligt næste skridt efter RPA.

Start småt

START MED ET PILOTPROJEKT

Start i det små. Begynd ikke med store automatiseringsprojekter. Gå i stedet efter et pilotprojekt med hurtig gevinst, som giver et værdiskabende afkast i virksomheden efter kort tid. Samtidig opnår I læring til den efterfølgende skalering af initiativet, herunder i relation til RPA-strategi og driftsmodel mv. Konkret identificerer vi sammen de arbejdsprocesser, som skal indgå i pilotprojektet, og efter få uger har I typisk de første processer kørende.

Skaler hurtigt

UDDAN JER OG BYG VIDERE PÅ LØSNINGEN

I forlængelse af et pilotprojekt er det sandsynligt, at de valgte processer er enkle at automatisere, men samtidigt skaber stor effekt og værdi. At opbygge den oprindelige pipeline kan godt være drevet af spørgsmålet: 'Hvad kan vi automatisere?'. I fase 2 bliver spørgsmålet: 'Hvad skal vi automatisere?'. Dette kræver, at man identificerer de opgaver og processer, der kan medføre ændringer i, hvordan virksomheden fungerer, og samtidigt sikrer, at de er så effektive som muligt. Vi ser ofte, at virksomhedens processer ikke er standardiserede, optimerede, dokumenterede eller implementeret korrekt. RPA har processerne i fokus og giver mulighed for standardisering og optimering, når automatiseringer udføres og drives.

pic