Kursusbeskrivelse

Flere og flere virksomheder fokuserer på digitalisering og automatisering af deres processer - hvoraf det foregående procesarbejde er en stor del af løsningen. Der er stor efterspørgsel på medarbejdere, der med de rette værktøjer og kvalifikationer kan identificere arbejdsgange i virksomheden, der med fordel kan optimeres og automatiseres, f.eks. med Robotic Process Automation (RPA).

På den måde bidrager du som værdifuld digitaliserings og automatiserings samarbejdspartner til digitalisering af din kommende arbejdsplads. 

På dette RPA kursus lærer du, hvordan du bliver en god samarbejdspartner til en virksomheds digitaliseringsteam og/eller IT-afdeling. Du vil få styrket dine kompetencer inden for digitalisering og procesforståelse, og få indsigt i hvordan processerne videre kan automatiseres med RPA.

 • Du vil kunne analysere forretningsprocesser og komme med optimeringsforslag til organisationen og udviklerne. 

 • Du vil få forståelse for, hvordan man identificerer arbejdsgange, samt få indblik i relevante vurderingskriterier.

 • Du vil få indsigt i forskellige typer procesdiagrammer, og hvordan man laver dem.

 • Du vil få indsigt i typiske hovedprocesser i forskellige typer virksomheder.

 • Med ovenstående punkter, vil du være klædt på til at kunne afholde procesworkshops til identificering, kvalificering og kortlægning af processer i en virksomhed.

 • Du vil efterfølgende kunne tilføje ovenstående kompetencer til dit CV, og kunne sætte ord på dem ift. et jobinterview.

Struktur

Kurset indeholder undervisning hos Nordic RPA og forløber sig over 4 dage. Undervisningen består af tavleundervisning, konkrete eksempler og fællesøvelser.

Du vil blive præsenteret for typer af virksomheder, der kan bruge dine nye kompetencer, samt hvordan du finder de rigtige kontaktpersoner og pitcher dig selv til dem.

Kurserne afholdes i samarbejde med kommunen. Kontakt din kontaktperson hos jobcentret for at høre mere ift. tilmelding til kurset, herefter tager vi den videre kontakt direkte med dig.

Hvorfor Nordic RPA?

Vi er førende indenfor RPA og har dyb erfaring fra mange projekter, både nye projekter hvor man skal i gang med RPA, og projekter hvor RPA-initiativet skal udbygges/skaleres.

 • Vi har dyb indsigt i hvilke processer i værdikæden, som med fordel kan automatiseres.

 • Vi arbejder med en veldefineret praksis i forbindelse med identificering, kvalificering og præsentation af arbejdsgange med automatiseringspotentiale.

 • Vi har med stor succes afholdt samme kursus for b.la. Københavns Kommune.

Udbytte

Efter gennemført kursus vil du:

 • Have en grundlæggende forståelse for digitalisering og procesoptimering.

 • Kunne identificere, kvalificere og dokumentere RPA-processer.

 • Kunne rådgive virksomheder, der skal starte eller er i gang med RPA.

 • Kunne udvide dit CV med ovenstående kompetencer ift. jobansøgning og interviews.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig primært til opkvalificering af jobsøgende.

Pris

Prisen for kurset er 10.995, - eksklusiv moms. Du modtager alt kursusmateriale og får mad og kaffe på kursusdagene.

Lokation

Kurset finder sted i Aarhus, København eller efter nærmere aftale.

Diplom

Du modtager et diplom efter færdiggjort kursus for aktiv deltagelse.

Krav til PC

Du kan deltage med egen computer (Kun Windows 10 styresystem) eller låne computer af underviser.

Erfaring

Nordic RPA har erfaring med undervisning i RPA hos flere danske organisationer, f.eks. Aalborg Universitet og Københavns kommune.

Sprog

Kurset afholdes på dansk.

Få RPA funderet i virksomheden

Tilmeld dig Udvidet proceskonsulentkursus her

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Nordic RPA til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.