Kursusbeskrivelse

På dette kursus lærer du at anvende UiPath Studio, så du kan designe, udvikle og idriftsætte robotter selv.
Du får afprøvet en lang række aktiviteter i UiPath Studio, samt hvordan de anvendes i best practice. Efter kurset vil du have bygget en række relevante robotter, som du kan bruge som inspiration fremover. Yderligere vil du også blive introduceret til, hvordan Studio spiller sammen med UiPath Orchestrator.

Du vil eksempelvis arbejde med:

  • Grundlæggende RPA-komponenter
  • Variabler og datatyper
  • Datatabeller
  • Debugging & errorhandling
  • Øvelser og cases
  • Framework
Struktur

Kurset inkluderer 10 timers undervisning hos Nordic RPA fordelt på 2 dage. 
Derudover er der 39 timers selvstudie, hvor du modtager officielt certifikat fra UiPath. Prisen på certifikatet er inkluderet i dit kursushonorar.

 

Kurserne afholdes både som virksomhedskurser og individuelt. Tilmeld dig gerne, så kontakter vi dig med henblik på timing.

Hvorfor Nordic RPA?

Vi er førende indenfor RPA og har dyb erfaring fra mange projekter, både nye projekter hvor man skal i gang med RPA, og projekter hvor RPA-initiativet skal udbygges/skaleres.

  • Vi har dyb indsigt i, hvilke processer i værdikæden, som med fordel kan automatiseres.
  • Vi arbejder med en veldefineret praksis i forbindelse med udrulning af robotter.
  • Vi har fokus på governance og 'god praksis', først og fremmest ved at tilføre viden og komponenter, der sikrer stabil og optimal drift af dine robotter.
Udbytte

Efter fuldendt kursus vil du have bygget en række relevante robotter, som kan bruges til inspiration fremadrettet, og du vil have et stabilt fundament til at bygge videre på din RPA-udvikler karriere.

Underviser vil hjælpe med dine konkrete problemstillinger og guide dig, hvis du har specifikke spørgsmål.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der allerede har erfaring med kodningssprog. Typisk har deltagere har lidt erfaring med .Net, Javascript eller lign. 
Har du perifert kendskab til loops, if/else og variabler, er det også en fordel.

Pris

Pris er eksklusiv moms. Du modtager alt kursusmateriale og får mad og kaffe på kursusdagene. Der medfølger også diplom efter deltagelse.

Lokation

Kurset afholdes i Århus og København.
Alternativt kan kurset holdes hos jer eller online.

Diplom

Du modtager diplom efter færdiggjort kursus, der bekræfter dine nye kompetencer som RPA proceskonsulent, gennemført hos NORDIC RPA

Kursus

Der kan være særlig stor værdi i at efteruddanne et hold eller en afdeling i din virksomhed. Hos NORDIC RPA kan vi skræddersy kursusforløb efter jeres behov, når I vil sende flere i virksomheden på kursus – uanset om I søger 4 nye udviklere eller 100 nye proceskonsulenter. 

Mange af kursernes øvelser kan tilpasses jeres virksomhedsbehov, så kontakt os for en pakkeløsning.

Krav til PC

Under kurset bruges der Excel, Chrome og UiPath Studio Community Edition, der kan downloades gratis her.

Nordic RPA har mulighed for at stille undervisnings-PC til rådighed, der har alle kursusprogrammer installeret. Servicen er gratis – blot du giver os besked inden kursusstart.

Erfaring

Nordic RPA har erfaring med undervisning i RPA hos flere danske organisationer, fx Aalborg Universitet og Københavns Kommune – læs mere her.

Sprog

Kurset holdes som udgangspunkt på dansk, men kan også tages på engelsk.

Få RPA funderet i virksomheden

Tilmeld dig Developer kursus her

Når du indsender dine oplysninger, accepterer du, at vi markedsfører Nordic RPA til dig og kontakter dig, hvis vi har værdifuld information at dele med dig. Dine oplysninger er sikre hos os, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Vi behandler alle oplysninger med omhu som beskrevet i vores privatlivspolitik.